OM ANDREASANDREAS ÖSTERLUND

Redan som barn kom jag i kontakt med min mediala sida. Tack vare en naturlig nyfikenhet, lärare och erfarenheter lärde jag mig att förstå mina intryck i en sådan utsträckning att jag idag arbetar som medium. 

Jag har min verksamhet baserad på gården Görelsberg mellan Nyköping och Katrineholm, där jag träffar både privatpersoner och företag som har behov av mina tjänster. Det är ett privilegie att få arbeta med människor - i ett rum som sträcker sig från TV-medverkan till att besöka landets alla kanter och hörn. Jag drivs av en tro att det inte bara är en handfull utvalda som är mediala, utan att det är ett sinne som vi alla kan träna upp och utveckla. Min förhoppning med mitt andliga arbete är att inspirera fler människor att följa sin intuition och upptäcka sin egna andliga identitet. MEDITERA MED ANDREAS?

Nu finns en guidad meditation med Andreas tillgänglig online! Du blir vägledd från början till slut, i den meditation han själv använder för att få budskap, insikt och lugn. LÄS MER 

Följ Andreas på Spotify

 

Lyssna på ett urval av låtarna från turnen 'Glimtar av andevärlden' eller någon av hans egna produktioner. Tidigare medverkat i Sarah Gave It Up (gitarr / trummor) och Demon Seed (Trummor)  Klicka på länken nedan och missa inte släppet av den kommande album-releasen 'Let Me In' ! 

AKTUELLT

PRODUKTIONER & SAMARBETEN

DET OKÄNDA ( Sjuan / TV4Play ) 

Svensk ockult tv-serie. Medverkat sedan 2015 och framåt.

TIDNINGEN NÄRA (Egmont) 

Andlig tidning. Medverkat 2016, 2017 och samt 2018 i reportage samt anlitad som föreläsare och medium till Näras kryssning ombord på Cinderella tre år i rad.

RIX FM - Rix Morronzoo

Andreas spådde programledarna Laila Bagge, Markoolio och Adam Alsing i direktsänd radio (2016) 

HALV ÅTTA HOS MIG ( TV4) 

Andreas medverkade i ett inslag i tv-programmet halv åtta hos mig 2016

GLIMTAR AV ANDEVÄRLDEN (Pocket) 

Debutboken 'Glimtar av andevärlden' , släpptes november 2016 via Publit.

SPOTIFY

Under artistnamnet Andreas Österlund finns bland annat albumet 'Haunted Heaven' (7 spår)  EP:n 'Diamonds In The Rough' ( 5 spår) och singeln 'Glimtar Av Andevärlden' (2 spår)   (producent Roger Mikander) 

YOUTUBE - UNTOLD

Andreas & Akiras Youtube-kanal har premiär 31 mars 2018. 

MUSIKPRODUKTIONER (Roger Mikander) 

Guidad Meditation med Andreas Österlund (2018)

Glimtar av andevärlden - musiken från turnen (2017)  

TURNE: GLIMTAR AV ANDEVÄRLDEN 2018 

LJUDBOKEN: GLIMTAR AV ANDEVÄRLDEN

Andreas debutbok som ljudbok. Inläst av Andreas Österlund, producerad av Roger Mikander.

PODCAST: DET UTOMSINNLIGA (Spotify/iTunes)

En podd om andlighet. Med och av Johanna Lindberg och Andreas Österlund bakom micken.