KURS PÅ DISTANS

Upptäck. Upplev. Utveckling.


NYHET! Nu finns kursprogrammet "Lär dig öppna upp" som distanskurs Kursen kräver inga förkunskaper och riktar sig till dig som ser dig som en nyfiken nybörjare och som inte har möjlighet att ta dig till Andreas och Johannas kursgård. Lär dig öppna upp är en kurs för dig som kunna komma i kontakt med de signaler som finns omkring oss hela tiden, både från andevärlden som såväl intuitivt. Detta och samtidigt känna dig trygg i att kunna jorda dig och "stänga till" när du behöver.

Kurspaketet innehåller ett övningsprogram som sträcker sig över 1 månad och innehåller intuitionsövningar, guidad meditation, grundläggande metodik och övningar för ökad självkännedom. Allt du behöver för att kunna delta är en mobil eller surfplatta då det skickas ut nya övningar varje vecka under en 30 dagars period.

"Många av dem jag kommer i kontakt med genom kurserna önskar många gånger vägledning och tips och råd på hur de kan fortsätta sin utveckling. Mitt svar är alltid detsamma. Öva! Min förhoppning med att erbjuda en av mina workshops online är att kunna bistå i med just den möjligheten." 


Kurspaketet innehåller:

  • - Personlig inloggning till onlineforumet (endast för deltagare) där du kan få kontakt med Andreas eller ta hjälp av dina kurskamrater via webben där det även finns extraövningar!
  • - Guidad meditation på ljudfil
  • - 4 st veckoklipp där du får instruktioner, genomgång och övningar presenteras
  • - Ljudboken "Glimtar av andevärlden" (värde 179:-) 

KURSAVGIFT: 990 kr ( Se längst ned hur du går vidare med din kursanmälan) Vecka 1: Introduktion

En introduktion i kursens innehåll och intutionsövningarna för veckan presenteras. Du får också tips och råd samt länkar till den officiella forumtråden för gruppen där du kan dela upplevelser med de andra deltagarna online. 


Vecka 2: 

Hur öppnar jag upp i vardagen? Andreas ger dig en övning i självkännedom som öppnar upp och pratar om att öppna upp passivt respektive aktivt. 


Vecka 3: 

I del tre får du kännedom om hur du kan öppna upp aktivt och tillämpa detta genom att meditera 2 gånger till Andreas guidade meditation. Meditationsfilen är din att behålla och den får du använda hur många gånger du vill. Du kan få hjälp att tolka dina upplevelser i dina meditationer genom forumet online av de andra deltagarna. 


Vecka 4: 

I den sista och avslutande delen får du prova på kanalisering - att kommunicera med andra plan än det fysiska. En djupare genomgång lämnas tillsammans med övningarna. 


Start 11 November - föreställ redan idag! 

Kursavgift: 990 kr ( till swish 123 55 77 648) samt lämna dina uppgifter nedan. Kontrollera att din epost stämmer innan du anmäler dig. Kursplatsen är personlig samt inloggning till vårt onlineforum och får ej överlåtas eller missbrukas då vi värderar våra deltagares sekretess.

  Kursprogrammet är öppet för anmälan tom sista december 2018. Du kan starta programmet när du vill och naturligtvis genomföra det under en längre period än 30 dagar. Veckoövningarna är en rekommendation och upplagda så att du ska genom att kunna lägga 1-2 kvällar i veckan klara kursprogrammet.