HELGKURS

EN KURSHELG I MAGISK MILJÖ

Nu öppnar Andreas Österlund upp dörrarna till sin kursgård som ligger långt in i de sörmländska skogarna i en fantastisk miljö. Görelsberg är ett hus som har sina anor från 1600-talet med sin alldeles egna spännande historia. 

Ny i jakten på kunskap i det spirituella? Eller om du är erfaren och har mycket erfarenheter sedan tidigare. Ingen fara, det här är en kurs som passar alla. 


En magisk helg väntar, där  vi börjar med lika förutsättningar. Helgen bjuder på ett unikt tillfälle att gå steg 1 + steg 2 (fördjupning) under en och samma helg, till ett paketpris. Som vanligt hålls kurserna endast för mindre grupper, då det ska finnas utrymme för personlig coachning och yta att dela med sig av upplevelser mellan övningsmomenten.

 Dag 1 (Steg 1 - Grundkurs i medialitet) En riktig prova på dag där vi skrapar på ytan. 

 Datum: Lördag 7/4 - Söndag 8/4

Start: 10:00 - Slut ca 18:00

  • Guidad meditation - lär dig att öppna upp! 
  • Workshop i hur vi ökar vår mottaglighet
  • Intuitionsövningar
  • Kvällen avslutas med en seans 

Det finns möjlighet att boka övernattning på gården, i något av de vackra gästrummen. På kvällen,  kan du njuta av en sprakande brasa, djupt nedsjunken i någon av fåtöljerna. Kanske hittar du en spännande bok i biblioteket eller tar en promenad ner till sjön. 

Solen går upp och dag 2 börjar. (Steg 2, fördjupningskurs) Här är en dag där du kommer se sambandet mellan övningarna från lördagen och vi går djupare in i ämnet. Du kommer få prova på bland annat

Start: 11:00  - Slut ca 19:00

  • Kanalisering 
  • Andekommunikation
  • Workshop ' Nå din potential'
  • Guidad mediation, fördjupning
  • Övningar i par och i grupp 
  • Kvällen avslutas med middag och Andreas delar ut kursintyg. 

I priset (2700:-) ingår kursmaterial, frukost, lunch och middag, samt fika & frukt /vatten.


Boka rum för övernattning ?

Del i dubbelrum, (enkelsäng)  samt tillgång till gemensamt badrum, wc och dusch. 

Övernattning lör-sön: 550:-

Övernattning lör-mån: 1100:- 

Kommer du långväga och önskar övernattning även fredagen, finns det möjlighet till det. Meddela gärna det i anmälningsformuläret nedan. Middag ingår på fredagen. Det finns ett begränsat antal bäddar på gården, så vid fullbokning så kan du bli erbjuden rum ca 1 kom från kursgården till samma pris. Transport till det ingår vid behov.
Kursanmälan

Anmäl dig till Andreas helgkurs-special genom att fylla i dina uppgifter. Betalning bekräftar bokningen. Bankgiro: 882-1068 eller Swish: 123 55 77 648 uppge referens "Helgspecial" som meddelande. I välkomsmailet får du adress, hålltider och lite att tänka på inför kurshelgen.