VÄLKOMMEN PÅ KURS!

Kursdatum & priser

I samtliga kurser ingår kursmaterial, fika, lunch och middag.

Steg 1: Grundkurs - En intensiv prova-på dag!


En heldag för dig som utforska din andliga nyfikenhet. På förmiddagen börjar vi mjukt med intuitionsövningar, psykometri och efter lunch så bjuder agendan på guidad meditation. Vi övar på att öppna upp och hur man tolkar mediala intryck. Eftermiddagen kantas av besök på platser som sägs vara hemsökta... Kvällen avslutas med middag och seans.


Lediga platser / Datum:

10 September

5 NovemberGå vidare till datum och bokning2700 kr

Steg 2: Fördjupningskurs - med fokus på att vidareutvecklas !


En dag för dig som kommit en bit på vägen ( Gått steg 1 hos mig eller har motsvarande erfarenheter) Under dagen så lotsas du som kursdeltagare igenom en rad olika övningar och moment, bla tidigare liv meditation, möte med dina guider och fördjupa dig i kanalisering. På kvällen arbetar vi med privatsittningar och andekontakter.


Lediga platser / Datum:

11 September

6 November

Gå vidare till datum och bokning2700 kr

Steg 3: Personlig och medial utveckling


Två dagar med fokus på dig och din personliga utveckling. Vi jobbar i grupp/par med olika workshops och metodiker för att förstå vad som driver dig framåt och vad som håller tillbaka. Målet är att öka din självkännedom och genom det kunna utveckla din mediala sida. Dagen kantas utav djupgående övningar och moment där du kan finslipa dina mediala verktyg.

En kurs för dig som har gått steg 1 + steg 2 hos mig eller har motsvarande kunskaper sedan tidigare.

Pris exkl boende.


Lediga platser / datum:

FULLBOKAT - Nytt extratillfälle kommer inom kort.


Gå vidare till datum och bokning


4000 kr

Fristående kurs: Att tala med andarna

Denna fristående 2-dagars kurs hålls i år bland annat i Skåne och i Stockholm. Genom olika par och gruppövningar så får du fördjupa dig inom andekommunikation. En kurs som ger dig kunskaper att kunna ta emot, förstå och förmedla budskap från den andra sidan. 


Lediga platser/ datum

24-25 september - Hälsans hus, stockholm

19-20 november - Hillesgården, Klippan / Helsingborg


Gå vidare till datum och bokning

3500 kr

Workshops - fristående minikurser! 


Andreas håller i en rad olika halvdags-kurser runt om i landet. Årets tema heter "lär dig öppna upp" och "Din inre potential." Du kan läsa mer om respektive workshop samt se aktuella städer & datum nedan.


Läs mer...


fr. 595 kr