KURSER

Helgkurs eller en 
eftermiddagsworkshop med vännerna?


VÄLKOMMEN TILL GÖRELSBERG!

Oavsett om du betraktar dig som nybörjare eller mer erfaren så finns det idag ett antal olika kursalternativ. Från steg 1 som är en prova-på-dag till mer avancerade fördjupningskurser. Andreas lär ut sitt arbetssätt i mindre grupper med målet att ge en upplevelserik dag eller helg, med något för alla.

Andreas håller sina kurser i sin bostad, Görelsberg. En gård med anor från 1600-talet i en fantastisk miljö. I kurserna ingår mat eller fika och det finns även möjlighet att hyra något av våra fina rum för övernattning.

Du får arbeta med begreppet andlig identitet och får löpande feedback och hjälp i varje moment. Oavsett om du vill arbeta som medium i framtiden eller är ute att utveckla ditt personliga mediumskap  eller förmåga, så är du varmt välkommen!

Aktuella kursdatum hittar du på startsidan samt på Facebook (Medium Andreas Österlund) 


  

 MÖJLIGHET TILL BOENDE 

Som kursdeltagare har möjlighet att boka boende i anslutning till att du deltar på en kurs. På gården finns det rum att hyra (del i dubbelrum) från 1500 kr per natt. Rummen är varsamt renoverade i en härlig gammaldags stil med öppen spis och bekväma sängar. I priset ingår frukost och tillgång till ett rejält badrum och wc.

Efter kursdagens slut kan du sjunka ner i någon av husets soffor med en bok eller njuta av naturen utanför. Ett stenkast från gården hittar du viltsjön där du kan njuta av ett rikt fågelliv och vem vet, du kanske skymtar både grävling och rådjur på kvällspromenaden!

KURSANMÄLAN

Du anmäler dig genom att ta kontakt med oss på info@aomedium (eller formuläret längs ned på denna sida) Halva kursavgiften erläggs i förskott via faktura eller swish genom uppgifter som du får efter din kontakt med oss. Läs noga igenom våra kursvillkor då vi är måna om att du ska få en så bra vistelse som möjligt! (Finns under fliken "Kurser" i menyn) 

KURSUTBUD 2019

Nedan kan du läsa mer om våra aktuella kurser och vad de innehåller. Vi erbjuder både kurser för dig som vill uppleva en prova-på dag till dig som vill utveckla din mediala förmåga. 

Vi tar även emot privata grupper och skräddarsyr kursinnehåll efter önskemål och gruppens behov. Vill du boka ett sådant tillfälle, ta kontakt med oss genom formuläret nedan. Lär dig öppna upp! 


Nu även som distanskurs (990:-) - Gör kursen uppdelad i fyra delar , 1 gång i veckan. Du bestämmer själv startdatum! Läs mer här 


Kursalternativet på Görelsberg: Kurs med fokus och övningar på temat att öppna upp för andevärlden samt att stärka din intuition. Kursen kräver inga förkunskaper och är till för dig som ser dig som en nyfiken nybörjare! 


 • Guidad Meditation
 • Stärk din intuition
 • Tolka mediala intryck
 • Grundläggande metodik

Fr. 3500 kr 

Medial utveckling Steg 1

En prova på dag för nyfikna eller nybörjare


En heldags introduktionskurs för dig som anser dig vara nybörjare eller bara är nyfiken. 

Under en heldag får du pröva olika moment lär dig att göra dig mottaglig, öppna upp och hur du kan skilja på olika intryck. 


 • Meditation
 • Delta i en seans 
 • Intuitionsövningar
 • Workshop i hur du gör dig mottaglig samt hur du öppnar upp.

Fr.  3900 kr 

Mediumträning  Steg 1 
 


En tvådagars kurs för dig som gått steg 1 eller har motsvarande kunskaper. Kursen är en fördjupningskurs och du lotsas genom två dagar kantade av grupp och individuella övningar inom bla kanalisering, intuitionsövningar, guidad meditation och övning i andekommunikation. En kurs för dig som vill börja öva på att ha egna privata sittningar / öka din förståelse för hur andevärlden interagerar med dig.


> Guidad meditation

> Enskilda/gruppövningar i andekommunikation

> Fördjupande intuitionsövningar

> Andreas metodik för att öppna upp/ öka din mottaglighet
fr. 5500 kr

Mediumträning  Steg 2 


En tvådagars kurs för dig som har motsvarande kunskap från grundkursen och eller Lär dig tala med andarna steg 1. Den här kursen involverar moment som att hålla i övningseanser i både par och grupp och avslutas att du som deltagare får hålla i en seans. Dag 1 består i handledning i ovanstående av Andreas och mycket övningar. Dag 2 fortsätter vidare i samma tecken och avslutas med att gruppen får hålla i en seans för 5-10 tal inbjudna gäster. 


En kurs för dig som vill komma närmare möjligheten att hålla i egna grupp eller storseanser samt öka din förståelse för hur andevärlden kommunicerar med dig.


> Andreas lär ut sin metodik i hur man håller gruppseanser / storseanser.

> Indivuella & par-övningar inom andekommunikation

> Workshop: Självkännedom & din inre potential 
fr. 5500 kr

Hemsökta hus 
En kurs i husrensning


Fristående kurs , två dagar. Under kursdagarna får du lära dig samma metodik som Andreas använder för att skapa lugn när han besöker människor och platser där andarnas närvaro kan vara störande. Vi berör bland annat...


 • Hur du gör dig mottaglig, öppnar upp och stänger ner/jordar.
 • Besök hos en familj som upplever andeaktivitet med praktisk tillämpning
 • Kanalisering, tolkning & kommunikation
 • En studie i olika case
 • Andreas lär ut sin egna metodik för energiarbete och husrensning

Dag 1 inleds med teori och övningar, dag 2 fortsätter med förberedande övningar. Dag 2 avslutas med ett besök hos en familj som har upplevelser av andeaktivitet. Den här kursen är till för dig som vill hjälpa andra att få lugn och harmoni i hemmet -  eller att klara av det egna husbehovet.

fr. 4800  kr

Kartomanti - konsten att spå i kort


Fristående kurs, en dag. Du får lära dig att spå med hjälp av spelkort och även prova meditation och tekniker för att öppna upp för ökad mottaglighet. Kursen äger rum på Görelsberg. I Priset ingår kursmaterial, kortlek och fika. Syftet med utbildningskvällen är att du ska få insyn i hur du gör olika läggningar och metodiken i tolkning. Att lära sig kartomanti kräver att du övar utöver kurstillfället och dessa övningar medföljer med instruktioner. Den här kursen är både för dig som vill hitta ett sätt att vägleda dig och dina närmsta, såväl för dig som på sikt vill arbeta med medial vägledning genom kortläggning.


 • Lär dig kortens betydelse
 • Parövningar där ni får öva spådom genom kartomanti
 • Öka din förståelse för hur din intuition eller medialitet fungerar tillsammans med kortleken

fr 1700 kr

Vill du veta mer? 

Fyll i en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.