KURSER

UPPTÄCK    -    UPPLEV    -    UTVECKLAS

Helgkurs eller en 
eftermiddags-workshop?


KURSINFORMATION

Oavsett om du betraktar dig som nybörjare eller mer erfaren så finns det idag ett antal olika kursalternativ. Från steg 1 som är en prova-på-dag till mer avancerade fördjupningskurser. Andreas lär ut sitt arbetssätt i mindre grupper med målet att ge en upplevelserik dag eller helg, med något för alla.

Andreas håller sina kurser i sin bostad, Görelsberg. En gård med anor från 1600-talet i en fantastisk miljö. I kurserna ingår mat eller fika och det finns även möjlighet att hyra något av våra fina rum för övernattning.

Du får arbeta med begreppet andlig identitet och får löpande feedback och hjälp i varje moment. Oavsett om du vill arbeta som medium i framtiden eller är ute att utveckla ditt personliga mediumskap  eller förmåga, så är du varmt välkommen!


  

 NYHET: VÄLKOMMEN UT TILL DEN SÖRMLÄNDSKA LANDSBYGDEN!

Andreas kommande kurser och evenemang hålls på alldeles strax utanför Nyköping, djupt i de sörmländska skogarna på Görelsberg (Björkvik)  Du kan boka din kursplats via mail-kontakt eller per evenemang. Se mer om tillfällen under menyfliken "Evenemang"

Andreas öppnar dörrarna 
Kurshelg 
7-8 April

Andreas öppnar dörrarna för sin kursgård i de sörmländska skogarna helgen 7-8 april. Detta med en kursspecial som passar både nybörjaren såväl som den som är mera erfaren i det spirituella. 

Läs mer och boka
KOMMANDE KURSTILLFÄLLEN GÖRELSBERG KURSGÅRS7-8 April  -  Helgspecial: Grundkurs i medial utveckling + fördjupningskursen         

18 APRIL  -  Lär dig att öppna upp - kvällskurs

19 MAJ  -  Grundkurs i medial utveckling

16-17 JUNI  -  Kurs i Hemsökta hus / husrensning


Kursutbud

VINTER / VÅR 2018
Medial utveckling Steg 1

En prova på dag för nyfikna eller nybörjare


En heldags introduktionskurs för dig som anser dig vara nybörjare eller bara är nyfiken. 

Under en heldag får du pröva olika moment lär dig att göra dig mottaglig, öppna upp och hur du kan skilja på olika intryck. 


  • Meditation
  • Delta i en seans 
  • Intuitionsövningar
  • Workshop i hur du gör dig mottaglig samt hur du öppnar upp.

NÄSTA DATUM: 19 MAJ, GÖRELSBERG

Fr.  1500 kr 

Medial utveckling Steg 2 
 Fördjupningskurs


En tvådagars kurs för dig som gått steg 1 eller har motsvarande kunskaper. Kursen är en fördjupningskurs och du lotsas genom två dagar kantade av grupp och individuella övningar inom bla kanalisering, intuitionsövningar, guidad meditation och övning i andekommunikation.

fr. 2500 kr

Medial utveckling steg 3 
 
Lär dig tala med andarna


En tvådagars kurs för dig som har motsvarande kunskap som i steg 1 och steg 2. Den här kursen involverar moment som att hålla i övningseanser i både par och grupp och avslutas med en medial demonstration av Andreas.

fr. 2700 kr

Hemsökta hus 
En kurs i husrensning


Fristående kurs , två dagar. Under kursdagarna får du lära dig samma metodik som Andreas använder för att skapa lugn när han besöker människor och platser där andarnas närvaro kan vara störande. Vi berör bland annat...


  • Hur du gör dig mottaglig, öppnar upp och stänger ner. 
  • Besök hos en familj som upplever andeaktivitet med praktisk tillämpning
  • Kanalisering, tolkning & kommunikation
  • En studie i olika case

NÄSTA DATUM: 16-17 JUNI

fr. 2700 kr

Vill du veta mer? 

Fyll i en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.