KURSER

UPPTÄCK. UPPLEV. UTVECKLAS.

Helgkurs eller en eftermiddags-workshop?


KURSINFORMATION

Oavsett om du betraktar dig som nybörjare eller mer erfaren så finns det idag ett antal olika kursalternativ. Från steg 1 som är en prova-på-dag till mer avancerade fördjupningskurser. Andreas lär ut sitt arbetssätt i mindre grupper med målet att ge en upplevelserik dag eller helg, med något för alla.

Du får arbeta med begreppet andlig identitet och får löpande feedback och hjälp i varje moment. Oavsett om du vill arbeta som medium i framtiden eller är ute att utveckla ditt personliga mediumskap  eller förmåga, så är du varmt välkommen!


  

 KURS HEMMA HOS DIG?

Andreas håller löpande kurser runt om i landet hemma hos både privatkurser och samarbetspartners. Du kan med andra ord bli kursvärd genom att ta kontakt med Andreas.  Vill du vara med och arrangera ett kurstilfälle, eller hålla en kursdag, worksop eller kurshelg hemma hos dig ?  Hör av dig till info@andreasosterlund.se för mer information. Läs mer nedan om innehåll och priser.

Steg 1-2-3 kurser 

2017/2018

Medial utveckling steg 1 - En prova på dag för nyfikna eller nybörjare !

En heldags introduktionskurs för dig som anser dig vara nybörjare eller bara är nyfiken. Under en heldag får du pröva olika moment lär dig att göra dig mottaglig, öppna upp och hur du kan skilja på olika intryck. 


  • Meditation
  • Delta i en seans 
  • Intuitionsövningar
  • Workshop i hur du gör dig mottaglig samt hur du öppnar upp.

Fr.  1500 kr 

Medial utveckling steg 2 - Fördjupningskurs

En tvådagars kurs för dig som gått steg 1 eller har motsvarande kunskaper. Kursen är en fördjupningskurs och du lotsas genom två dagar kantade av grupp och individuella övningar inom bla kanalisering, intuitionsövningar, guidad meditation och övning i andekommunikation.

fr. 2500 kr

Medial utveckling steg 3 - Lär dig tala med andarna

En tvådagars kurs för dig som har motsvarande kunskap som i steg 1 och steg 2. Den här kursen involverar moment som att hålla i övningseanser i både par och grupp och avslutas med en medial demonstration av Andreas.

fr. 2700 kr

Vill du veta mer? 

Fyll i en intresseanmälan nedan