SPÄNNANDE UPPDATERING!

20.03.2021

Hej kära läsare! Trots dessa märkliga tider som vi lever i så har det så bra som man kan ha det. Jag tror att det är viktigt att ha något att se fram emot och jag har mycket framför mig som jag längtar till! 

Jenny är gravid i vecka 18 och graviditeten är naturligtvis en stor och spännande ljusglimt för hela vår familj! Vi har ju 6 barn med oss sedan tidigare och nu så knyts alla barnen samman med det faktum att alla barn kommer vara syskon till det nya lilla livet som är beräknat till augusti! Vi har startat en gravidvlogg på vår Youtubekanal där ni får följa med oss på den kanske mest spännande resan som vi har framför oss <3

Jobbmässigt så har vi invigt våra nya lokaler i Huddinge där vi bland annat kommer spela in våra framtida poddavsnitt, youtubevideos och även hålla i introduktionsdagen för vår nya mediumutbildning som går av stapeln den 17 april. Här kan du läsa mer om den!  Så snart restriktionerna lättar och kusten har klarnat kring smittspridning så hoppas jag få många fina möten och inspelningar där! 

Coronapandemin har ju naturligtvis ställt till det för oss precis som för alla andra, men jag kan ändå inte låta bli att känna tacksamhet. Tacksamhet över att jag och Jenny (som båda jobbar mycket med videomöten när vi coachar eller har vägledning) faktiskt kan arbeta på nästintill som vanligt. Det vi saknar mest är den sociala kontakten, alla seanskvällar och mässor där vi annars kunnat träffa många av er som följer oss. 

Jag saknar själva atmosfären. Att få hålla i en kursgrupp eller meditationskväll, ljuset från dem levande ljusen och de goda samtal som uppstår på kvällskvisten. Jag saknar tystnaden som uppstår när en storseans startar. När jag och alla deltagare känner hur andevärldens energier söker sig in i salen. Jag saknar er därute helt enkelt! 


Som jag skrev inledningsvis, jag tror att det är viktigt att ha något att se fram emot. Kanske har du det med? Om inte - se till att sätt upp nya drömmar, nya ting att se fram emot! 

Ljus & kärlek , 

//Andreas