en-Guidad Meditation inklusive armband som 'öppnar upp' & 'stänger till'

Out of stock FÅTAL KVAR I LAGER!

36 minuter djupavslappnade meditation som passar såväl för nybörjaren som den mera erfarne meditationsintresserade. Du kan enkelt streama Andreas guidade meditation i mobilen eller surfplattan. En meditation som öppnar upp och för med sig budskap både inifrån som från andevärlden. Dessutom medföljer 2 vackra armband i bergskristall och onyx (läs mer om dess egenskaper!) Du kan använda dem både i samband med meditation eller till vardags. 

Levereras i en vacker ask tillsammans med ett presentkort med kod för nedladdning av meditationen + broschyr med information om armbandens egenskaper. 

Uppläsare: Andreas Österlund

Musik & produktion: Andreas Österlund, Roger Mikander

Onyx-armbandets egenskaper:

Onyxen grundar, stabiliserar och ger oss beskydd. Den hjälper oss att uppskatta oss själva och sätta gränser för att upprätthålla vår individuella balans så att vi kan vara hela människor.

Onyxen stimulerar balansen mellan det manliga och det kvinnliga inom oss, den uppmuntrar centrering så att vi kan leva i närvaro av vår fulla kraft.


Bergskristall-armbandets egenskaper:

En Bergskristall får dig att tänka positivt. Den balanserar energin och löser upp blockeringar. Ökar energin och det andliga medvetandet.

En Bergskristall är allmänt helande och kan placeras på smärtfyllda eller spända delar över hela kroppen. Ger lugn sömn.


399.00 kr