en-TRANSYLVANIENRESAN 2019

Out of stock FÅTAL PLATSER KVAR!

Vad får man om man om man kombinerar en resa till det mytomspunna Transylvanien, ett medium och en kursgrupp? I Mars 2019 (21-24 mars) har du möjlighet att få svar på den frågan! Boka din biljett till en spännande och utvecklande resa där du som deltagare lotsas in i en vacker medeltida miljö, naturupplevelser och ringlande kullerstensgränder - naturligtvis med ett besök på Draculas slott i byn Bran. 


Andreas Österlund (Det Okända / Tidningen Nära ) arbetar heltid som medium och kommer hålla i spännande programpunkter under resan, tillsammans med Johanna Lindberg (Föreläsare & kursledare på Görelsberg)  Under de fyra dygnen väntar ett program med upplevelser, rundvandring och prova-på aktiviteter. Du får lära dig att öppna upp, prova meditation och ta del av en berättelsekväll i magisk miljö med en avslutande seans.

DETTA INGÅR:


-Boende i Bukarest samt Brasov 4 nätter inklusive frukost
-Inträde till slottet Bran, Draculas slott
-Meditationspass, guidad meditation med Andreas
-Seans och föreläsningar
-Välkomstdrink och goodiebag innehållandes en och annan överraskning
-Resor mellan programpunkterna samt återresa till Bukarest.
(Flygresa samt lunch och middag ingår ej)

Resan tar sin början i Bukarest, en stad med många ansikten - fantastisk arkitektur och historia, i ett myller av restauranger och shoppingmöjligheter. Vi startar kvällen kl 18:00 i hotellets foajé där programmet presenteras och en välkomstdrink serveras.
På morgonen efter frukost är det dags att avresa till den vackra medeltidsstaden Brasov, där vi också kommer att bo under resten av vistelsen. Ett tre timmars resa (ingår) som tar oss genom vidunderliga skogar och bergspasset karpaterna. I Brasov finns mycket att upptäcka, ringlande kullerstensgränder, restauranger och historiska byggnader som bland annat The Black Church. På kvällen samlas vi för middag och Andreas håller i en spännande kväll med berättelser från hans arbete som medium och en seans.
Dagen därpå, efter frukost väntar ett meditationspass där Andreas håller i en guidad meditation där du får lära dig hur du öppnar upp och gör dig mottaglig för budskap och vägledning inifrån. Efter lunch avreser vi vidare mot Bran, Draculas slott. Där väntar en spännande rundvandring och gott om tid att ta in den storslagna miljön både inuti och utanför slottet. På kvällen samlas vi för middag och reser tillbaka till Brasov.
På söndagen efter en sista frukost avreser vi tillbaka till Bukarest central där vi skiljs åt för hemresan. Observera att det tar 3-4 timmar resa dit när du planerar din hemresa.


Du anmäler dig genom att ta kontakt med oss på info@aomedium.se. Glöm inte att ange ditt namn, adress och ett telefonnummer för kontakt. Din plats är bekräftad när anmälningsavgiften är erlagd och du har emottagit ett välkomstmail av oss. Sista anmälningsdag: 1 mars 2019 , begränsat antal platser.
Paket med boende: 5490:-


HITTA HIT:
Boka din flygresa i tid! Prisindikation mellan 1300-3000 kr tur och retur. 


ATT TÄNKA PÅ INFÖR RESAN

- Tag med pass & id-handling
- Inresedag torsdag samling 18:00 på hotellet i Bukarest
- Utresedag söndag, avslutning efter frukost. Observera att vi befinner oss i staden Brasov och det tar ca 3-4 timmar tågresa tillbaka till Bukarest / flygplats.
- Meddela ev allergier
- Boka din flygresa i god tid
- Tag med varma kläderBehöver du hjälp med att planera din resa? Hör gärna av dig till oss.

PRISLÄGE:
Middag med vin eller öl till maten ca 100 svenska kronor.'


ARRANGÖR:


Andreas Österlund, Medium & aktivitetsledare
Johanna Lindberg, Medarrangör

KONTAKT: 


info@aomedium.se
www.AndreasOsterlund.se

5,490.00 kr