Paranormal Utredning & Husrensning

Boka hembesök fr 8800 kr

Ett hembesök på temat paranormal utredning med husresning innebär att Andreas besöker ditt hem och tillsammans med dig försöker förstå vad som hemsöker dig och varför platsen är hemsökt. 

Ibland påträffas naturliga orsaker, andra gånger så är det andar eller energier som av olika skäl dröjt sig kvar. En husrensning av en normalstor bostad brukar ta omkring 3 timmar. Efter utredningen sker själva rensningen. I det skedet använder Andreas sitt mediumskap för att hjälpa kvarvarande andar över till ljuset. Det ingår 1 tillfälle med återkoppling via telefon där målet är att stämma av att det har blivit skillnad och att du eller din familj känner er tryggare. Vid hembesöket och/eller vid återkopplingen är det inte ovanligt att Andreas ger er råd och coachning kring hur ni kan bidra till att det är fortsatt lugnt på plats. 

Priset är ett fast pris för utförandet. Andreas utgår från Stockholm, vid längre resor än 15 mil tillkommer milersättning. Behöver du konsultera Andreas för en större byggnad eller gods (gård, herrgård eller slott ) eller gäller ärendet en plats utomlands? Kontakta oss via hemsidan så återkommer vi med en offert.

Andreas har genomfört tusentals paranormala utredning och husrensningar vid hembesök och arbetar alltid metodiskt för att få fram vad som är orsaken bakom oförklarliga fenomen. 

Så bokar du:

1. Lägg en beställning genom att gå vidare till kundkorgen / checkout. 

2. Invänta svar från oss med tidsförslag. När du accepterat tidsförslaget samt tagit del av uppdragsavtalet så kommer du få en swish-faktura för din bokning.

3. Din bokning är fullständig när betalning inkommit till oss. 

*Swishfakturan hanteras av Cool Company AB, Jenny Hamrén, FreeAsAButterfly.se 

8 800,00 kr