Res till Glastonbury med Andreas!

Följ med oss till England!

FÖLJ MED PÅ EN MAGISK RESA TILL MYTOMSPUNNA GLASTONBURY!


Vi hälsar dig hjärtligt välkommen att följa med på en resa till det magiska Glastonbury, en plats som sägs vara jordens hjärtchakra.
17-20 okt 2019 kan du följa med Andreas Österlund och Lena Björnsbråten till Glastonbury även kallat Avalon som ligger i Somerset i sydvästra England. Glastonbury är otroligt vackert med sina gröna kullar och uråldriga kraftplatser! 

Hit färdas pilgrimer för att helas och öppna sina hjärtan. Utöver att du får uppleva vackra Glastonbury ur både ett historiskt och spirituellt perspektiv, så väntar också meditationsstunder och seans! 

Vi kommer att besöka flera magiska och vackra platser såsom The Tor, Charlie Well, Glastonbury Abbey och White Spring.


The Tor är kvarlevorna av St Michael's kapell, i form av ett torn vackert beläget uppe bland kullarna. Här är energierna starka och efter ett besök där kommer du känna dig påfylld av ny energi!


Charlie Well, en underbar trädgård med naturliga källor och brunnar som ger dig ett inre lugn.
Att besöka Charlie Well är som att besöka paradiset.


Glastonbury Abbey är en plats fylld mes historia, myter och forntida ruiner. Här sägs Kung Arthur ligga begravd.


White Spring, den vita källan som sägs enligt legenden vara porten in i andevärlden. Om man vill kan man rena sig i det heliga vattnet.


Detta är några av de magiska platser som vi tillsammans kommer att besöka och som vi kommer att berätta mer om på plats! 


Andreas och Lena kommer även att hålla seans och meditationer.
Du kommer också att få möjlighet att shoppa i alla små gulliga butiker där du kan handla b.la kristaller och allt du kan tänka dig inom andlighet.
Torsdag 17/10- Söndag 20/10
Pris: 3200:-
I priset ingår bl.a
Seans
Meditation
Inträde till programpunkter
Transfer från mötesplats till programpunkter
Goodiebag
Boende & flyg bokar du som deltagare själv och finns mellan 1500-2500 kr (boende) och 600-3000 (flyg tur/retur) och uppåt för 4 dagars vistelse. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp av oss att hitta rätt! Invänta att boka något förrän du har fått välkomstinformation av oss i samband med din anmälan.
Intresseanmälan & kontakt:
Skriv till oss på info@aomedium.se så återkommer vi med ett inbetalningskort för anmälningsavgiften (1500 kr av totalsumman, resterande del faktureras kort inför resan).Vi ser fram emot att få ha just dig med på resan!

3 200,00 kr