SOMMARPROGRAM

Varmt välkommen att upptäck och utvecklas hos Andreas Österlund & Johanna Lindberg! Denna sommar bjuder vi på ett spännande program med Mystic-helgen på Görelsberg till en upplevelsresa till det mytomspunna Transsylvanien! 

20-21 APRIL: GÖRELSBERG , Kursen "Hemsökta hus" där du får lära dig att genomföra husrensning och husundersökning på egen hand. Kursen avslutas med att vi besöker en familj som har problem med andenärvaro. 

26 APRIL: NORRTÄLJE. Storseans på folkets hus med Andreas. Biljetter säljs hos Tickster samt deras ombud.

27-28 APRIL, ORSA: Träffa oss på Orsamässan i dalarna! Vi medverkar båda dagarna och finns vid vår monter där du kan hitta våra handgjorda runor, böcker och cd-skivor. Andreas håller i seans båda dagarna. Biljetter och info hittar du på orsamässans hemsida.

29 APRIL, GÖRELSBERG: Start för våren och sommarens mediala utvecklingscirkel! Vi träffas varannan måndag under 10 veckor och övar vår intuition, medialitet och möts kring spirituella frågor. Fåtal platser kvar.

2 MAJ, SALA: Storseans med Andreas Österlund. Fåtal platser kvar. Biljetter säljs av Tickster samt deras ombud.

8-12 JULI, TRANSSYLVANIEN: Res med Andreas och medium Lena Björnsbråten till det mytomspunna transsylvanien! Vi möts upp i Bukarest och reser sedan över bergsmassivet Karpaterna mot medeltidsbyn Brasov. Vi besöker "Draculas slott" Castle Bran och en mängd andra magiska platser! Resan bjuder på god mat, seans och meditation. I priset ingår boende och transfer mellan programpunkterna. 

23-25 AUGUSTI, GÖRELSBERG: Varmt välkommen på MYSTIC, en spirituell upplevelsehelg för andliga sökare som vill möta likasinnade! Med Andreas Österlund och Johanna Lindberg + gäster! Under dem tre dagarna håller får du chansen att meditera, rista runor, prova yoga och delta på seanser och föreläsningar. Läs mer