EVENEMANG

PROGRAM  2018


Är du intresserad av någon av Andreas kurser? Klicka här så får du veta mer om kursutbud, tillfällen och hur du anmäler dig!

29 AUGUSTI: SÄSONGSPREMIÄR FÖR DET OKÄNDA

TV4 PLAY/ SJUAN: Säsongspremiär, avsnitt 1: Andreas besöker en familj i Ljungbyholm som upplever andeaktivitet. Missa inte det! 

9 SEPTEMBERG: WORKSHOP - LÄR DIG ÖPPNA UPP! 

Görelsberg / Björkvik, Södermanland.


En workshop där du bland annat får lära dig och öva på hur du kan göra dig mottagligare för andevärlden. Målet med dagen är att du ska få hitta hem i hur du både öppnar och stänger. Detta sker genom övningar inom intuition, meditation och avslutas med en gruppseans som Andreas håller i. Workshopen passar såväl för nyfikna nybörjare och för dig som ser dig själv som mer erfaren men är nyfiken på nya verktyg. 


Start: 13:00 - Slut: 17:00 


Boka din plats genom att swisha 750:- till 123 55 77 648. Märk betalningen med din epost-adress. I priset ingår kursmaterial och fika. Du är fullt anmäld när du mottagit bekräftelse via mail att din plats är bokad.

750 kr

22-23 SEPTEMBER: KURS I HEMSÖKTA HUS På gården Görelsberg / Björkvik, Södermanland.


Andreas lär ut sin metodik i husrensning. Den här kursen är till för dig som på sikt vill praktisera husrensning som medium, såväl för dig som vill lära dig för det egna husbehovet. Dag 1 fokuserar vi på teori, metodik och övningar för att öppna våra sinnen. Målet är att alla ska få samma förutsättningar inför nästkommande dag. Dag 2 kantas av övningar på morgonen och dagen avslutas med ett besök hos en familj som upplever andeaktivitet - där vi avslutar med att känna av platsen/ bostaden och sedan genomföra en rensning. I Kurspriset 3500 kr ingår lunch, middag, fika och kursmaterial. Boende går att boka på gården fr. 550 (del i dubbelrum ink frukost)

Anmälan: Boka din plats genom att swisha minst halva kursavgiften till 123 55 77 648 eller bankgiro 882-1068. Resterande del betalas senast dagen innan kurstillfället i september. Kontakta administrationen på info@aomedium.se med namn och kontaktuppgifter, samt om du önskar boka boende på gården och ev. allergier/önskemål kring kost.

3500 kr

6 OKTOBER: Kurs, Medial grundkurs (steg 1) 

Läs mer om höstens första tillfälle för dig som är nyfiken nybörjare! 

14-15 OKTOBER: NÄRAS ANDLIGA KRYSSNING

Cinderella/Viking Line

Näras kryssning är en magisk upplevelse ombord på Cinderella. Ombord på båten finns andliga profiler som bjuder på storseans, meditation och föredrag. Det finns även en andlig mässa där du kan hitta mycket spännande! Andreas håller för tredje året i rad i storseanser och finns att träffa på mässan. Biljetter och information om årets största andliga event hittar du på www.naraskryssning.se

995 kr

Frågor? Hör av dig!