EVENEMANG

PROGRAM  2018


Är du intresserad av någon av Andreas kurser? Klicka här så får du veta mer om kursutbud, tillfällen och hur du anmäler dig!

29 AUGUSTI: SÄSONGSPREMIÄR FÖR DET OKÄNDA

TV4 PLAY/ SJUAN: Säsongspremiär, avsnitt 1: Andreas besöker en familj i Ljungbyholm som upplever andeaktivitet. Missa inte det! 

9 SEPTEMBERG: WORKSHOP - LÄR DIG ÖPPNA UPP! 

Görelsberg / Björkvik, Södermanland.


En workshop där du bland annat får lära dig och öva på hur du kan göra dig mottagligare för andevärlden. Målet med dagen är att du ska få hitta hem i hur du både öppnar och stänger. Detta sker genom övningar inom intuition, meditation och avslutas med en gruppseans som Andreas håller i. Workshopen passar såväl för nyfikna nybörjare och för dig som ser dig själv som mer erfaren men är nyfiken på nya verktyg. 


Start: 13:00 - Slut: 17:00 


Boka din plats genom att swisha 750:- till 123 55 77 648. Märk betalningen med din epost-adress. I priset ingår kursmaterial och fika. Du är fullt anmäld när du mottagit bekräftelse via mail att din plats är bokad.

750 kr

22-23 SEPTEMBER: KURS I HEMSÖKTA HUS På gården Görelsberg / Björkvik, Södermanland.


Andreas lär ut sin metodik i husrensning. Den här kursen är till för dig som på sikt vill praktisera husrensning som medium, såväl för dig som vill lära dig för det egna husbehovet. Dag 1 fokuserar vi på teori, metodik och övningar för att öppna våra sinnen. Målet är att alla ska få samma förutsättningar inför nästkommande dag. Dag 2 kantas av övningar på morgonen och dagen avslutas med ett besök hos en familj som upplever andeaktivitet - där vi avslutar med att känna av platsen/ bostaden och sedan genomföra en rensning. I Kurspriset 3500 kr ingår lunch, middag, fika och kursmaterial. Boende går att boka på gården fr. 550 (del i dubbelrum ink frukost)

Anmälan: Boka din plats genom att swisha minst halva kursavgiften till 123 55 77 648 eller bankgiro 882-1068. Resterande del betalas senast dagen innan kurstillfället i september. Kontakta administrationen på info@aomedium.se med namn och kontaktuppgifter, samt om du önskar boka boende på gården och ev. allergier/önskemål kring kost.

3500 kr

6 OKTOBER: Kurs, Medial grundkurs (steg 1) 

Läs mer om höstens första tillfälle för dig som är nyfiken nybörjare! 

14-15 OKTOBER: NÄRAS ANDLIGA KRYSSNING

Cinderella/Viking Line

Näras kryssning är en magisk upplevelse ombord på Cinderella. Ombord på båten finns andliga profiler som bjuder på storseans, meditation och föredrag. Det finns även en andlig mässa där du kan hitta mycket spännande! Andreas håller för tredje året i rad i storseanser och finns att träffa på mässan. Biljetter och information om årets största andliga event hittar du på www.naraskryssning.se

995 kr

21-24 MARS 2019: Transylvanienresan 

Vad får man om man om man kombinerar en resa till det mytomspunna Transylvanien, ett medium och en kursgrupp? I Mars 2019 (21-24 mars) har du möjlighet att få svar på den frågan! Boka din biljett till en spännande och utvecklande resa där du som deltagare lotsas in i en vacker medeltida miljö, naturupplevelser och ringlande kullerstensgränder - naturligtvis med ett besök på Draculas slott i byn Bran. 


Andreas Österlund (Det Okända / Tidningen Nära ) arbetar heltid som medium och kommer hålla i spännande programpunkter under resan. Under de fyra dygnen väntar ett program med upplevelser, rundvandring och prova-på aktiviteter. Du får lära dig att öppna upp, prova meditation och ta del av en berättelsekväll i magisk miljö med en avslutande seans.


DETTA INGÅR:


-Boende i Bukarest samt Brasov 4 nätter inklusive frukost
-Inträde till slottet Bran, Draculas slott
-Meditationspass, guidad meditation med Andreas
-Seans och föreläsningar
-Välkomstdrink och goodiebag innehållandes en och annan överraskning
-Resor mellan programpunkterna samt återresa till Bukarest.
(Flygresa samt lunch och middag ingår ej)
Se pris och erbjudanden längre ned.
Resan tar sin början i Bukarest, en stad med många ansikten - fantastisk arkitektur och historia, i ett myller av restauranger och shoppingmöjligheter. Vi startar kvällen kl 18:00 i hotellets foajé där programmet presenteras och en välkomstdrink serveras.
På morgonen efter frukost är det dags att avresa till den vackra medeltidsstaden Brasov, där vi också kommer att bo under resten av vistelsen. Ett tre timmars resa (ingår) som tar oss genom vidunderliga skogar och bergspasset karpaterna. I Brasov finns mycket att upptäcka, ringlande kullerstensgränder, restauranger och historiska byggnader som bland annat The Black Church. På kvällen samlas vi för middag och Andreas håller i en spännande kväll med berättelser från hans arbete som medium och en seans.
Dagen därpå, efter frukost väntar ett meditationspass där Andreas håller i en guidad meditation där du får lära dig hur du öppnar upp och gör dig mottaglig för budskap och vägledning inifrån. Efter lunch avreser vi vidare mot Bran, Draculas slott. Där väntar en spännande rundvandring och gott om tid att ta in den storslagna miljön både inuti och utanför slottet. På kvällen samlas vi för middag och reser tillbaka till Brasov.
På söndagen efter en sista frukost avreser vi tillbaka till Bukarest central där vi skiljs åt för hemresan. Observera att det tar 3-4 timmar resa dit när du planerar din hemresa.


PRISER OCH ERBJUDANDEN:


Du anmäler dig genom att ta kontakt med oss på info@aomedium.se. Glöm inte att ange ditt namn, adress och ett telefonnummer för kontakt. Din plats är bekräftad när anmälningsavgiften är erlagd och du har emottagit ett välkomstmail av oss.
Paket med boende: 5490:-
Early-bird pris 4990:- (boka innan 31 oktober)

BETALA VID TVÅ TILLFÄLLEN

Du får en faktura inom 14 dagar med en delsumma (halva beloppet av priset) som befäster din bokning. Resterande summa faktureras i Februari 2019. Anmälningsavgiften återbetalas ej vid avbokning. Vid sjukdom återbetalas all inbetalning vid uppvisande av läkarintyg.
HITTA HIT:
Boka din flygresa i tid! Prisindikation mellan 1300-3000 kr tur och retur.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR RESAN


- Tag med pass & id-handling
- Inresedag torsdag samling 18:00 på hotellet i Bukarest
- Utresedag söndag, avslutning efter frukost. Observera att vi befinner oss i staden Brasov och det tar ca 3-4 timmar tågresa tillbaka till Bukarest / flygplats.
- Meddela ev allergier
- Boka din flygresa i god tid
- Tag med varma kläderBehöver du hjälp med att planera din resa? Hör gärna av dig till oss.

PRISLÄGE:

Middag med vin eller öl till maten ca 100 svenska kronor.

ARRANGÖR:

Andreas Österlund, Medium & aktivitetsledare
Johanna Lindberg, Medarrangör

fr 4990 kr

Frågor? Hör av dig!