KURS

NÄSTA KURS: DATUM KOMMER SNART!  

MEDIAL UTVECKLING PÅ DISTANS

Medial utveckling på distans

Nu är det öppet att anmäla sig till Andreas mediala utvecklingsprogram! Kursen sker helt på distans och pågår under 10 veckor.  För att delta behöver du ha ett konto på Facebook och en mobil eller surfplatta. Ny övning släpps varje fredag (startar fredag 31 januari) med en förklaringsvideo och följt av en livesändning där du som deltagare kan ställa frågor eller ta stöd av de andra deltagarna. 

Programmet kräver inga förkunskaper utan är till för dig som vill utforska din mediala sida, stärka din intuition och arbeta i samma metodik som Andreas gör i sitt mediala arbete. Övningarna är upplagda så att du hinner göra dem i lugn och ro inom en veckas tid. Du får bland annat öva på att...

  • Öppna & stänga kanalen till andevärlden
  • Lära dig att meditera
  • Sätta upp ett spirituellt skydd
  • Tolka & förstå mediala intryck
  • Öva och stärka din intuition
  • Tolka tecken och drömmar 
  • Förstå andevärldens signaler och budskap 

Vad ingår?  

I priset (750 kr) ingår

- 10 videos ledda av Andreas där du får nya övningar och uppgifter, 30 minuter genomgång. 

- 10 livesändningar med med möjlighet att stämma av och söka återkoppling på genomförda övningar. 

- Möjlighet till coachning i samband med livesändningarna

- 32 övningar (släpps 3 st inför varje vecka) 

- Inlogg till facebookgruppen "Medial utvecklingscirkel 2020". Gruppen är sluten allt som publiceras går endast att ses av dig som är deltagare. 

- Andreas guidade meditation ( värde 69:-) 

- Andreas ljudbok "Glimtar av andevärlden" (värde 99:-) 

- Distanskursen "Lär dig öppna upp" som innehåller 4 kursdelar med centrala övningar för fortsatta övningar efter den mediala cirkeln. (värde 295:-) 

Vad händer efter kursen/ cirkeln?

Gruppen på facebook kommer fortsatt att bestå och under de 10 veckorna så kommer du ha träffat likasinnade. Innehållet kommer ligga kvar och vara tillgängligt för tex repetition men även för att kunna ha fortsatt kontakt med kursdeltagare.

ANMÄL DIG TILL MEDIAL UTVECKLINSCIRKEL 2020! 

En faktura kommer skickas till dig via sms eller epost, 30 dagar betalningsvillkor. 18 års åldersgräns. Kursavgiften är en bokningsavgift som är ej återbetalningsbar. Kursplats är ej personlig utan får överlåtas vid tex förhinder eller sjukdom.