KURS

MEDIAL UTVECKLING PÅ GÖRELSBERG

Sommarens mediala äventyr börjar nu! 

Från och med Måndag 6 Juli tar Andreas emot kursansökningar för de två kurstillfällen som kommer äga rum på hans kursgård Görelsberg i Södermanland. Grupperna kommer vara mindre än vanligt då vi tar hänsyn till rådande omständigheter pga av COVID-19.

Görelsberg har anor från 1600-talet och ligger mellan Björkvik och Katrineholm i Södermanland. Gården har sin alldeles egna historia och många besökare känner av de andar och energier som ännu dröjer sig kvar i den sagolika miljön. Du kan läsa mer om båda kurserna på Andreas officiella facebooksida genom att klicka här. Fyll sedan i din intresseanmälan på denna sida. 

Nu i dessa tider så kommer vi att ha social distansering på gården och möblera så att vi följer FHMs föreskrifter.

.

FREDAG 24 JULI: LÄR DIG ATT ÖPPNA UPP

En kurs för dig som är nyfiken nybörjare som vill lära dig att öppna och stänga dina kanaler mot andevärlden. Kursen kräver inga förkunskaper och efter kursdagen får du tillgång till gedigna fortsättningsövningar att göra på egen hand. Pris: 1990 kr, inklusive kursmaterial, fika och extraövningar. 

LÖRDAG 1 AUGUSTI: HEMSÖKTA HUS 

En kurs för dig som vill lära dig att skapa lugn & harmoni på hemsökta platser, både för husbehovet men även för dig som vill börja arbeta medialt. Andreas lär ut sin metodik och efter kursdagen får du i uppdrag att undersöka och rena 3 stycken hem / platser på egen hand. Pris 3500 kr, inklusive kursmaterial, fika, uppföljande livesändningar och mer! Efter att du har genomfört kursen samt de 3 övningsuppdragen erhåller du ett kursintyg/ diplom. 
Intresseanmälan sommarkurser 2020

Intresseanmälan är ej en bindande kursanmälan - vi kontaktar er i den ordning ni kontaktat oss! Du kommer få en detaljerad kursbeskrivning och inbetalningsuppgifter ( kurserna betalas vid två tillfällen, varav den första betalningen är bindande). Du får svar på din intresseanmälan inom 1-5 arbetsdagar. OBS! Tillhör du riskgrupperna för COVID-19 , så ber vi dig att ansöka vid ett senare tillfälle.