MEDIUMUTBILDNINGEN

Ta din mediala sida till en ny nivå - utbilda dig till medium hos oss.

 Utbildningen är till för dig som vill börja arbeta som medium på hel eller deltid, men även för dig som vill utbilda dig för det egna husbehovet. Utbildningen hålls på Tvillingsjälargården men går även att genomföra på distans och leds av Andreas och Jenny Hamrén Österlund, känd från Det Okända (TV4Play) och Spökjakt (Discovery+)  


Genomför på distans eller på vår kursgård Tvillingsjälargården  

Mediumutbildningen Distans passar dig som har lång resväg till Stockholm och som vill gå utbildningen på distans, men som även vill arbeta medialt. Utbildningen beräknas ta 5-7 månader, beroende på vilket tempo du läser den i. Du hittar allt kursmaterial, övningar och livesändningar på mediumskolan.se. Det är din utbildningsportal där du även kan få råd och vägledning live av Andreas. Efter avslutad kurs skickas ett digitalt kursintyg i högupplösning som är utskriftsvänligt. Läs mer via länken nedan.

Start: 31 Januari 2023, då lanseras Mediumskolan.se

Pris: 3990 kr (eller från 333 kr / månad)
Mediumutbildningen på Tvillingsjälargården är en ca 6 månader lång yrkesförberedande utbildning där du träffar Andreas & Jenny Hamrén Österlund på plats under kursdagen och även vid avslutningen. Du startar kursen tillsammans med en grupp andra deltagare som du även kommer ha kontakt med under kursens gång. Ni får tillgång till en ny kursdel varje månad online som följs upp med en livesändning med frågestund. Denna kurs är diplomerande efter genomförd kurs. Läs mer via länken nedan.

Start 17 Februari 2024

Plats: Tvillingsjälargården, Lunnavadet i Larv

Pris: 7990 kr (eller från 670 kr / månad) + boende på Tvillingsjälargården.

Ansök idag 

Besök oss på www.Tvillingsjälar.se

Utbildningen omfattar

 • Det grundläggande mediumskapet
 • Andlig och personlig utveckling 
 • Hur du öppnar upp och ökar din mottaglighet
 • Hur du arbetar med spirituellt beskydd & kraftföremål
 • Hur du stärker din intuition 
 • Hur du tolkar dina mediala intryck 
 • Kanalisering 
 • 5 kursdelar med en steg-för-steg utbildning 
 • Livesända frågestunder och avstämningar med Andreas via vår utbildningsportal
 • Utbildning i etiska riktlinjer 
 • Diplom / Kursintyg 

Kursprogram

Introduktion

Kursen inleds med en introduktion där du får en tydlig genomgång över kursens innehåll och hur du kan få ut det mesta utav utbildningen.

1: Grunderna

Oavsett vad du har för erfarenhet (eller inte) sedan tidigare, så lär Andreas ut sin metodik. Det är för att Andreas ska kunna coacha dig längre fram då det hänger ihop med framtida övningar. 

2: Intuition & Tolkning 

Nu när du kan grunderna, är det dags att stärka upp din intuitiva förmåga och djupdyka i hur du kan tolka och förmedla dina intryck. 

3: Seanser

Du får lära dig hur du genom för privatsittningar och gruppseanser, samt vad som är viktigt att tänka på inför, under och efter.

4: Husrensning

Hur renar man ett hemsökt hus och skapar frid för både andarna och dem levande? Det får du lära dig i denna kursdel.

5: Andligt företagande

Andreas arbetar heltid som medium och delar med sig av hur han har lagt upp sitt företagande. Förbered dig för en workshop i andligt företagande! 

Läs mer 

Besök oss på www.Tvillingsjälar.se 

Frågor & Svar

Hur vet jag att denna utbildning passar mig? 

Denna utbildning passar dig som känner att det är dags. Det tillsammans med att du känner att du är på en bra plats i livet med tid och möjlighet för att genomföra mediumutbildningen. 

Vad är skillnaden mellan utbildningen på Tvillingsjälargården och den på distans? 

Mindre än vad man kan tro! Det finns ändå ett par skillnader: 

1. I den fysiska utbildningen ingår coachtillfällen med Jenny Hamrén Österlund

2.Den fysiska utbildningen är diplomerande, medan distanskursen ger ett kursintyg för genomförandet. Vi har mediumelever som gått den ena eller andra men som arbetar som medium idag. 

3. I distansutbildningen så har du möjlighet att starta kursen när du vill och göra alla kursdelar i ditt egna tempo! 


Kan jag arbeta som medium efter utbildningen? 

Ja. Om du gör alla kursstegen och spetsar öronen under kursdel 5, så har du alla förutsättningar att arbeta som medium. Samma förutsättningar som Andreas använt sig av även innan hans tv-medverkan.

Hur många träffar är det på Tvillingsjälargården? 

I dagsläget har vi 2 träffar. Dem sker i samband med kursstarten samt vid avslutningen. Däremellan har du kontakt med oss och dina kurskamrater via nätet i vår onlinegrupp. 

Hur ofta är det livesända frågestunder? 

Minst 1 gång per månad i båda utbildningarna. Där kan du ställa din fråga live till Andreas via Zoom och få svar, pepp och vägledning! 

Varför är inte utbildningen 1 år eller 2 år ? 

Det är av två skäl. 1) Vi vet efter ett par års kursverksamhet (där vi prövat det alternativet) att dem flesta deltagare kan tappa gnistan över en längre tid. Med detta upplägg har vi ökat antalet motiverade och elever helt enkelt!  

2) Det riktiga lärandet väntar där ute. Det är där du kommer kunna omsätta dina nya kunskaper och nå dina mål eller drömmar inom det mediala!