Äventyret fortsätter! 

05.08.2020

Jag hoppas att ni har en lika magisk sommar som jag har! Just nu befinner jag mig på lantstället i Skåne med Jenny och har unnat oss ett par riktigt sköna sommardagar. Nu när sommarledigheten börjar lida mot sitt slut så väntar flera spännande nyheter som jag kommer kunna dela med mig utav! 

Sommaren har varit magisk med bad och lek med alla våra barn, mysiga sommarkvällar och annat som hör just sommaren till. Poddande och paranormala utredningar har fått vila lite, men vi är snart tillbaka med nytt spännnade innehåll! Även om vi har tagit semester, så gör ju inte andevärlden det! 

Dels så släpper vi Kalla Kårar (Ep3) - Görelsberg , då vi dokumenterar vad som händer nattetid i mitt hem, en gård med anor från 1600-talet. Avsnittet är inte klart ännu men kommer kunna gå att se sinom tid på vår Youtubekanal. Dessutom så är det premiär för höstens distanskurs nu på Söndag! Det har varit ett enormt intresse för mitt kursprogram och det ska bli så spännande att få guida alla er som anmält sig till 10-veckorsprogrammet! (Nyfiken? Läs mer under fliken "Kurser", anmälan är öppet tom Lördag 8 aug) 

Höstens kanske största nyhet för oss, är att vi startar upp ett nytt bolag tillsammans - Tvillingsjälar AB. Det då vi vill satsa ännu mer på våra produktioner, samarbeten och för att kunna göra det ännu lättare för er, våra kunder och klienter med smarta lösningar när ni bokar någon av oss. 

Det kommer dröja innan världen blir sig lik efter Corona, och vi hoppas kunna sprida lite ljus med det vi gör och fortsätter att verka och vara digitala!

Önskar er alla en fortsatt fin sommar, 

Andreas