EN ANDLIG MÖTESPLATS FÖR ALLA

18.01.2022

Sista två veckorna har verkligen svischat förbi! Vi lanserade vår kurs-app Tvillingsjälar för 14 dagar sedan och hoppades såklart att den skulle tas emot med öppna armar. Vi hade inte räknat med att över 3000 personer samtidigt ville bli medlemmar!  Helt fantastiskt av alla er som gått med i appen, vi är fortfarande i positiv chock och så glada att ni älskar den! 


Vår ursprungliga idé var att köpa en stor gård och driva som kursgård inom andlig och personlig utveckling. Vi har tom varit på visning på en riktigt spännande gård och lagt ett erbjudande till dem nuvarande ägarna. Vi valde dock att avvakta då pandemin gör det utmanande att kunna umgås på ett säkert sätt. I samband med det började vi fundera - vi har ju arrangerat en del kurser online. Både i form av livesändningar och förinspelade kursvideos på olika plattformar på sociala medier. Tanken föddes att skapa vår egna plattform i form av en app. En digital kursgård! En plats där likasinnade kan bli medlemmar med en knapptryckning och en plats som är oberoende från restriktioner och snabba förändringar från omvärlden. Sagt och gjort, efter ett par månaders hårt jobb och mycket lärande så stod appen Tvillingsjälar klar. Där har vi samlat det bästa inom vårt utbud av meditationer, kurser, livekurser, poddar och ett community för likasinnade. 

I appen har vi samlat alla våra meditationer och många spännande kurser!
I appen har vi samlat alla våra meditationer och många spännande kurser!

Drömmen om att köpa oss vår egna kursgård består men kommer få vänta. Under tiden så lägger vi väldigt mycket arbete på att spela in nya kurser och meditationer till appen. 

Vi har både förinspelade kurser som du gör på egen hand och så har vi massor med livesända kurser där du kan interagera med oss medan du går kursen! Närmst till hands är min Tarotkurs för nybörjare. Den ser jag verkligen fram emot! Den startar 27 januari och pågår mellan 19:00 - 21:30. Då lär jag ut på nybörjarnivå hur du kan göra tarotläggningar i vardagen till hur du spår ditt kommande år. Vi har planerat in olika live kurser tom mars och ska snart sätta oss och planera in nya spännande kurser. Temat på kurserna varierar, likaså på våra föreläsningar som du också kan ta del av i appen. Ibland är det på temat medial utveckling, andra gånger inom personlig utveckling. Dem två sakerna går ofta hand i hand. 

Har du helt missat vår app? Du kan bli medlem när vill och appen är gratis att ladda ner (finns där appar finns). Vi har gjort så att du kan ta del av allt vi skapar i tre enkla steg. Du kan 1) Bli medlem gratis och lyssna på vår andliga podcast, få tillgång till vår facebookgrupp och se våra Youtubevideos före alla andra. Du kan också 2) bli kursmedlem och få tillgång till allt som finns i appen för 249 kr för 30 dagar medlemskap. Eller 3) bli meditationsmedlem och få tillgång till allt som är gratis + alla våra meditationer för 99 kr för 30 dagar medlemskap. Du hanterar din prenumeration direkt i mobilen och du kan avsluta den när du vill. 


Ladda ner appen Tvillingsjälar helt gratis här: 

Klicka här för att ladda ner appen till din iPhone:

https://apps.apple.com/se/app/tvillingsj%C3%A4lar/id1597319440


Klicka här för att ladda ner appen till din Android-telefon: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pgfi8yj5cbpj.plr6b5kapp