En helt ny kursgård! Välkommen till Tvillingsjälargården

17.09.2023

Den 26 november 2023 inviger vi vår nya kursgård Tvillingsjälargården! Den ligger vackert belägen i den västgötska naturen utanför Vara och vi kan knappt vänta tills det är tillträde! Vi har en helt del att ta tag i inför kurspremiären då gården ska inrymma 20 bäddar, ett fullutrustat kök och konferens-sal där vi kommer hålla våra kurser. Målsättningen är att skapa en magisk mötesplats för likasinnade där vi kan hålla i våra kurser och event. 

Redan när vi var på visning, precis när vi steg ur bilen så slogs vi båda av en stark här-är-vi-hemma-känsla. Jag och Jenny har tittat på åtskilliga gårdar under dem tre sista åren, men det var fyra timmar från Stockholm som allting klickade.

Vi kommer vlogga en del på Youtubekanalen där du har möjlighet att följa med i allt från våra förberedelser till vardagen på kursgården. Om nu finns någon vardag på en kursgård inom temat andlig och personlig utveckling :) 

Vi har redan nu lagt ut lite kommande kurser och evenemang, och det ska bli så roligt att träffa alla er som redan bokat in er! Vi ses på västgöta-slätta! 

Vill du kika närmare på gården, så kika förbi på www.Tvillingsjälargården.se