Höstnyheter & Spökjakt säsong 4

24.09.2021

Ni läste rätt! Jag återvänder till Spökjakt på discovery+ och vi spelar in en ny spännande säsong under hösten och vintern 2021. 

Jag tog en paus från allt vad tv och inspelningar (utanför Youtube) hette för att hinna med mitt privatliv. Nu har jag hunnit med det jag behövde hinna med - bli pappa igen, till lilla Hedda, gifta mig med Jenny, flytt till Sthlm och starta ett nytt företag och självklart massvis med tid till min stora familj och alla barnen. 

Vi åker ganska direkt efter Spökjakts kryssningen (1-2 oktober) för att bege oss till den första inspelningsplatsen. Denna säsong ser ut att bli helt utomlands, vilket är spännande i sig. Produktionen är superproffsig och noggranna med att vi alla är vaccinerade , har aktuella negativa PCR-test och har rätt dokumentation för att kunna ta oss smidigt mellan gränserna. 

Utöver att jag återvänder till teamet och produktionen i Spökjakt så väntar en spännande höst, med bland annat fortsatta kurser med mig och Jenny inom andlig och personlig utveckling. Närmst till hands så är det bla Spökjakts Cruise, en 23 timmars kryssning som äger rum på Silja Galaxy 1-2 oktober. Då kan ni träffa mig och Jenny och hela teamet från Spökjakt! Det blir ett dygn med föreläsningar, meet and greet, storseans, mässa, fest och mer! (I skrivande stund finns det endast ett fåtal biljetter kvar - bokas på Silja Tallinks hemsida.) 


Det låter kanske nu som att jag har bokat in jättemycket i min kalender, men sanningen är den att jag har tackat nej till oerhört mycket jobb. Så i höst blir det lite kurser, lite seanser, lite inspelning och mycket tid hemma med min fru och familj. 

Här är alla datum för event och kurser som gäller för i höst och vinter 

För kursbokning och biljetter, besök www.Tvillingsjälar.se 

27 SEPTEMBER: KURS I ANDLIG OCH PERSONLIG UTVECKLING 

3 OKTOBER - 5 MARS: MEDIUMUTBILDNINGEN 

13 OKTOBER: STORSEANS & KURS, HUDDINGE - FOLKES BAR & BISTRO

19 OKTOBER : STORESEANS & KURS, NORRTÄLJE - FOLKETS HUS

1 NOV - : KURS, MEDIAL UTVECKLING STEG 1