Mot nya horisonter

13.08.2020

Den 1 oktober flyttar lämnar jag gården bakom mig efter 2,5 år av magiska stunder - Jag och Jenny flyttar ihop i Stockholm! Ni som har följt oss ett tag vet att vi bor 10 mil ifrån varandra och nu blir vi sambos!  

Jag kommer sakna gården, naturen och lugnet men är så tacksam för alla tusentals vackra minnen som jag har under min tid på Görelsberg. Jag har träffat kursdeltagare från hela landet och haft många vackra stunder med seanser, healing och meditationer tillsammans med er som besökt mig. Så tack till alla er som jag har haft nöjet att få möta där! 

Jag har alltid drömt om en stor familj och då kan ni förstår ni att jag är glad då jag nu flyttar in till Jenny och hennes fyra grabbar och mina två tjejer! 

Apropå hösten - Jag och Jenny fortsätter med att släppa spännande material på Youtube och Spotify, både rys och mys! 

Ett av våra nyaste projekt som ligger oss väldigt varmt om hjärtat är #följhjärtatsröst som ni kan läsa mer om här. Vi fortsätter även med Kalla Kårar och redan ikväll släpper vi avsnitt 3 som är inspelat på gården. Så hann ni inte med att hälsa på hos mig så har ni chans att se hur jag bott de sista åren på vår Youtubekanal ( om ni vågar!) 

Jag hoppas att ni får några vackra sommardagar till innan hösten kommer! 

// Andreas