NY PODD!

14.01.2020

Efter en viss frånvaro i poddandet så är jag nu tillbaka med en helt ny podd - Tvillingsjälspodden som du kan lyssna på helt gratis via Souncloud.com eller podden hemsida www.tvillingsjalar.se. Den driver jag tillsammans med min kärlek Jenny Hamren och kommer fokusera en hel del på temat tvillingsjälar, andlighet och andevärlden. Dessutom driver vi blogg och vloggar så ni kan hänga med i både vardag och äventyr. 

I avsnitt 1 så berättar vi mer om tanken bakom portalen Tvillingsjälar och om podden. Lyssna på avsnittet genom att klicka här 

Podden kommer sinom tid ligga ute på spotify, iTunes och aCast. Vill ni verkligen hänga med så är det hemsidan som ni ska kika in på titt som tätt då det bjuds på både podd, blogg och videos! 

Min egna förhoppning är att kunna sprida hopp och ljus kring kärleksbegreppet och varför jag ser kärleken som en kraft. Tro mig, det är gånga av er följare som undrar hur jag orkar hålla uppe ångan i mitt hektiska liv med tv-inspelningar, förläsningar och ett idogt farande mellan hemsökta hus. Mycket av svaret finns i den kärlek jag har omkring mig! Så bokmärk gärna Tvillingsjalar.se så hoppas jag kunna lotsa in er lite djupare i min värld , en värld som jag också delar med min tvillingsjäl Jenny. 

Nu berättar jag inte mer, ni får helt enkelt lyssna på det pinfärska podd-avsnittet! Släng gärna ett getöga i bloggen där Jenny skrivit hur du kan identifiera kännetecken kring själva mötet med sin tvillingsjäl. Passa gärna på att skriva frågor till oss på instagram: andreas_osterlund / jenny_hamren så drar vi kanske just din fråga i nästa avsnitt eller vlogg!