NYHET: TVILLINGSJÄLAR APPEN!

24.11.2021

Vi har skapat en app som gör det möjligt för dig att gå våra kurser, meditera och träffa likasinnade - när du vill, vart du än är.

Vi har samlat det bästa av vårt utbud inom andlig och personlig utveckling i en enda app! Utforska din mediala sida, meditera eller gå någon av alla våra kurser i din egna takt. Varva ner med vår nya podd och få positiva och peppande budskap från oss regelbundet.

Med appen Tvillingsjälar kan du gå kurser vart du än befinner dig! Du kan nu ladda ner eller streama våra populära kurser direkt i din mobil eller på din surfplatta. Du gör kurserna i ditt egna tempo och kan följa din utveckling längs vägen direkt i appen.

Appen släpps i början av 2022, men bokar du ditt medlemskap redan nu så får du 1 års medlemskap för halva priset! Gäller förköp innan sista december 2021. 

Som kursmedlem får du tillgång till våra kurser, livesända workshops, meditationer och mycket, mycket mer! För att bli medlem, klicka på länken nedan för info, pris och mer.


Från nyfiken nybörjare till trygg expert.

Ingen av våra kurser kräver några som helst förkunskaper. Du får börja med det grundläggande och efter varje avklarad kursdel får du nya videos och övningar! Du gör kurserna i ditt egna tempo och du kan gå flera olika kurser samtidigt. När vi gjorde den här appen så var det just er som älskar våra kurser som vi hade i åtanke. Vi har fått många önskemål som vi nu kan besvara - med Tvillingsjälar appen.

En app av sökare, för sökare

Du får tillgång till:

 • Kurser av och med Andreas och Jenny inom andlig och personlig utveckling.
 • Livesända workshops på olika teman inom medial utveckling
 • Guidade meditationer
 • Roliga och utvecklande challenges (Meditations-challenge, Må-bra Challenge mfl)
 • Livesändningar & behind the scenes från våra inspelningar
 • Vår inspirerande podcast som endast är för medlemmar
 • Tidig åtkomst till våra paranormala utredningar och vloggar
 • Vårt community - kom I kontakt med andra medlemmar som är likasinnade!
 • Medlemsförmåner och verktyg för att kunna följa din egna utveckling
 • Regelbunden pepp! vi skickar ut peppande och inspirerande notiser med jämna mellanrum
 • Hitta inspiration i vår podcast eller upplev något magiskt när du prövar någon av alla våra meditationer!

Frågor och svar

När får jag tillgång till appen?

Du får access till appen i slutet av januari 2022. Du laddar ner den kostnadsfritt på App Store eller i Google Play, precis som vanligt när du ska ladda ner en app. Vi skickar ett mail till dig när den är redo!

Vad händer efter 1 år ? Kostar det något då?

Ditt medlemskap upphör automatiskt efter 1 år. Om du önskar att fortsätta, så beställer du det bara i appen.

Vilka kurser finns det?

Du får tillgång till våra onlinekurser som är grundkurser och fortsättningkurser inom medial utveckling, andlig och personlig utveckling samt temakurser. På våra temakurser lär vi dig hur du kan jobba med tarotkort, pendel, andekommunikation, meditation, intuition och mer! Oavsett om du tittar på en av våra förinspelade kurser, eller live, så har vi gjort det mesta automatiskt. När du har sett en video, får du automatiskt övningarna presenterade på din mobilskärm. Vi släpper löpande nya kurser och liveworkshops. Du får notiser direkt i din mobil när nästa kursäventyr börjar!

Kan jag ladda ner kurser, meditationer och kursmaterial?

Klart att du kan! Du kan ladda ner kurser, meditationer och videos och göra dem offline. Till exempel när du flyger, är utomlands eller i sommarstugan som kanske inte har så bra mobilnät. Annars finns allt alltid online i appen.

Vad handlar er podd om? Den som endast är för medlemmar.

Den podd du får tillgång till är endast för er som har appen. Där bjuder vi på tips och inspiration för personlig utveckling och delar med oss av vår vardag och äventyr. Där kommer vi också ha frågestunder med er som använder appen.

Hur ofta livesänder ni i appen?

Vi livesänder (per månad) 1 Livesänd kurs på våra spännande teman och 1 tillfälle där vi har frågestund för er kursdeltagare. Vi blir dina kursledare och du har möjlighet att skicka in din fråga innan livesändningen. Skulle du vara upptagen när vi sänder live, kan du alltid se dem i efterhand i appen.

Vad är det för meditationer ni har i appen?

Du kan välja att lyssna på guidad meditation - då vägleder Andreas eller Jenny dig och du behöver bara koppla av. Du kan även välja att göra någon av våra affirmationsmeditationer och finna frid och harmoni i den magiska musiken. Sen har vi såklart vår populära meditations-challegenge! Då får du en ny meditation varje dag i 10 dagars tid ( 11 - 27 minuter långa) och en uppgift till varje meditation. Det bästa av allt är att du behöver inga förkunskaper. Det ingår även en kom-igång kurs för nybörjare!

Kan jag även logga in från min dator eller surfplatta?

Vår app fungerar lika bra på både surfplatta och dator. Har du en smart-TV? Då kan du göra våra kurser även från TV:n. Du har ett konto som du kommer åt från alla dina enheter. Ni som förköper ert medlemskap får tillgång till vår webbversion lite innan lanseringen på Appstore och Google Play. Vi kommer gå ut med det i våra sociala medier och även via mail till dig personligen.

Ingår alla era kurser?

Alla våra online och livesända kurser ingår samt alla kommande onlinekurser! (med undantag för mediumutbildningen)

Är det någon åldersgräns för att använda appen?

För att bli medlem krävs det att du är 18 år eller äldre.