OTROLIGT?

07.05.2020

Idag lanseras min nya podcast under namnet Otroligt (med Andreas Österlund). Podden finns nu på Spotify och Soundcloud ( du kan även lyssna i spelaren längst ned inlägget). 

Denna podcast kommer handla i stor utsträckning om mitt liv som medium, om andevärlden och mina äventyr runt om i världen. Jag får oerhört många frågor på sociala medier om mediala och andliga ting, så det ska bli riktigt kul att kunna kasta lite ljus på frågor som jag vet att många av er är intresserade av. 

I avsnitt 1 så läser jag ur min kommande bok, ANDEVÄRLDEN - delar ur det kapitel som tar upp andetro genom historien. Dessutom berättar jag om hur man vet om man är medial och så om en tävling där ni kan vinna fina priser! (Tävligen pågår till 17 maj och hur den går till och vad som finns i potten får ni veta om ni lyssnar på avsnitt 1!) 

Jag kommer fortsätta med tvillingsjälspodden precis som vanligt, så följ gärna min medverkan i båda poddarna! Det blir mera samtal om andlighet i och med att jag och Jenny snart drar igång Kalla Kårar - vår miniserie på Youtube där vi övernattar på spännande och hemsökta platser. 

Det känns extremt meningsfullt att jobba på med våra poddar och YouTube, i synnerhet i tider som dessa. Normalt sett så hade jag varit ute och föreläst, hållit i seanser och rensat hemsökta platser och hus. Min verksamhet är på det hela stora taget nedsläckt i väntan på att man riskfritt kan träffas i större grupper. Det ska bli härligt att fortsatt dela med mig av glimtar av min värld! 
LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!