SÄSONGSPREMIÄR FÖR ANDARNAS MAKT

07.09.2020

Den 9 september är det äntligen dags! Andarnas Makt (Åndenes Makt) dyker upp i rutan med en ny spännande säsong. Serien sänds på Dplay.no och TVNorge. 

Denna gång besöker jag en minst sagt annorlunda plats och bara resan dit var ett äventyr. Med mig på resan hade jag Jenny, och hon är inte superbekväm med att flyga i mindre flygplan (vi flög i ett jättelitet proppellerflygplan). Efter en halv dags resande nådde vi till slut vår destination innan det var dags att träffa produktionsteamet.

Precis som i "Det Okända" så får vi medverkande aldrig veta i förväg vilken plats vi ska till, vilket jag tycker om. Den enda info som kommer är att vi ska ta oss till en stad eller by, och därifrån vet man aldrig om det är en lång eller kort resa som väntar. Då får man verkligen förlita sig på den medlemskapet och arbeta med tomma blad i boken. Det är i det vattnet jag trivs att simma i! 

Det var extra kul att Jenny kunde följa med, då vi hann med att njuta av den norska naturen och att hon fick träffa några av dem jag jobbar med! 

Hur det gick med uppdraget, det får ni se när avsnittet sänds :)