Unik föreläsning med Laxton Ghost

27.12.2019

Hoppas att ni har haft en magisk jul! Det har jag verkligen haft. Det blev en julhelg med nära och kära och massor med julstämning trots att snön lyste med sin frånvaro. Ett tacksamt avbrott i en spännande vardag och jag har hunnit att ladda upp batterierna ordentligt efter den intensiva hösten! 

Jag sätter igång igen för fulla muggar strax efter nyårsafton och startar året med en riktigt spännande föreläsningssturne tillsammans med Tony Martinsson och Niclas Laaksonen från Laxton Ghost. Vi kommer visa och berätta en hel del av de platser vi besökt under hösten i samband med vår medverkan i programmet Spökjakt. Under eventen kommer vi att visa deras tekniska utrustning och jag kommer ge ett och annat prov på min mediala förmåga. Det ska bli riktigt roligt att fortsätta att fördjupa samarbetet med just dessa killar. De har en otrolig kunskap inom det paranormala och vi har verkligen hittat varandra genom de uppdrag vi har gjort tillsammans bland europas mest hemsökta platser och hus.

Biljetter hittar du hos www.Laxtonghost.se och de städer som är klara är Norrköping, Gnesta och Västerås. Inom kort kommer även biljetter till Östersund och Nyköping! 

Har du inte ännu hunnit kika på våra spökjakter på dPlay så passa på nu medan du kanske har lite extra med ledig tid! Programmen är helt gratis att se på Dplay.se (eller via appen) och vill du plöja flera avsnitt (samt få ett extra före alla andra) så kan du få 14 dagar gratis Premium om du uppger koden "SPOKJAKT" när du signar upp! Prenumerationen går att avbryta när du vill. 

Ser fram emot att starta det nya året ute på vägarna och jag hoppas vi träffas! 


God fortsättning därute!