SPÖKJAKT - ÅRETS PROGRAM 2019! 

08.09.2020

Alltså wow. Spökjakt plockade hem priset som Årets Program på Kristallengalan! Jag vill verkligen tacka alla er som tittat på programmet, röstat och följt våra äventyr i både säsong 1 och säsong 2! Dessutom är Säsong 3 på gång.

Att få besöka några av världens (och Sveriges!) mest hemsökta hus har varit en resa i sig, och ännu mer fantastiskt att ni där hemma har kunnat "följa med" via rutan.

Ni som är fans till serien har säkert redan nåtts av nyheten att Säsong 3 är på gång! Ni som följer mig på sociala medier sedan tidigare vet att jag har tackat nej till fortsatt medverkan efter säsongen som vi spelade in under 2020. Jag har fått så många fina DM's av er på sociala medier där budskapet har varit " hoppas du kan vara med ändå" och det värmer såklart i hjärtat!

Låt mig få uppdatera även er läsare här på bloggen:

Orsaken till att jag har tackat nej till fortsatt medverkan i Spökjakt är jag har flera andra spännande projekt som väntar:  Bland annat Andarnas Makt i Norge (Som har säsongspremiär idag i grannlandet!)  Kalla Kårar tillsammans med Jenny på Youtube + några nyheter som jag inte kan gå ut med ännu.  Dessutom så är det viktigt för mig att fortsatt balansera mina äventyr med mitt familjeliv. 

Med allt som nu väntar framför mig så jag kan lova er en riktigt spännande höst! Jag arbetade som medium långt innan jag blev tv-aktuell med Det Okända 2015-2019, och trots att jag har gjort detta i rutan i fem år så känns det fortfarande som att jag bara har börjat. Nu sista året så blev det två säsonger med Spökjakt men det är långt ifrån det sista platserna som jag ger mig ut för att undersöka och dokumentera. 

Jag önskar teamet i Spökjakt (Både framför och bakom kameran) all lycka till!