SPÖKJAKT SÄSONG 2

11.06.2020

Jag är så pepp på säsongspremiären av Spökjakt! På midsommarafton kl 00:00 så släpps avsnitt 1 där ni får följa med oss till Borgvattnets Prästgård. Denna säsong besöker vi 6 av Sveriges mest hemsökta platser. Vad fick vi möta? Det kan ni inom kort se på Dplay.se ! 

Det var en fantastisk möjlighet att hänga med spökjaktsteamet till de platser som ni kommer kunna se under sommaren! Dels var det väldigt utvecklande för mig som medium som är van "att ta min tid på mig" till att jobba väldigt intuitivt och i en grupp. Att dessutom få besöka alla dessa spännande platser var ett äventyr i sig.

Jag vill passa på att ge alla bakom kameran en stor eloge - det var långa nätter och minimalt med sömn och jag är djupt imponerad av hur idogt och outtröttligt ni filmade och fixade med teknik och ljud. 

Avsnitten är precis som i säsong 1, mer eller mindre som en långfilm i längd. Jag hoppas och önskar att ni finner serien spännande och att ni någon gång passar på att besöka några av dessa pärlor som faktiskt finns här på hemmaplan.