Tillbaka i rutan med Andarnas makt 

11.06.2019

Förra veckan besökte jag Oslo där det var pressträff med Discovery och TVNorge. Jag kan nu berätta att jag blev castad till Andarnas Makt i Norge förra året och har nu fått spelat in en säsong som visas under hösten 2019. Det har varit otroligt lärorikt och inspirerande att få jobba tillsammans med produktionsbolaget! För oss hemma i Sverige så visas Andarnas Makt bland annat på Kanal 5 och på Dplay. Det hela började med att jag fick åka på en provinspelning, efter att jag hade blivit kontaktad av ett castingbolag. Sagt och gjort, jag for till Norge och fick träffa crewet i Andarnas makt och så for vi till ett hus ett bra biltur utanför Oslo där jag fick hjälpa en familj med andeaktiviteter. En tid senare fick jag besked att de hade valt att gå vidare med mig, ett stort förtroende som jag är väldigt tacksam för.

Jag kommer självklart sakna gänget i Det Okända / Nordisk Film TV som tyvärr lagt ner framtida produktioner på obestämd tid. Det var där som jag 2015 fick chansen att visa hur jag jobbar med min mediala sida.Allt gott har ett slut och varje slut är början på något nytt! Jag hoppas såklart att många av er som följt min resa i Det Okända, får behållning av min och mina kollegors medverkan i Andarnas makt.

För er som inte tidigare tittat på programmet som produceras i vårt kära grannland så är upplägget ungefär detsamma - men med en stor skillnad. Mediet får inte träffa familjen förrän uppdraget är klart. Det tycker jag är bra, då blir man inte färgad av dem som bor där och man får jobba väldigt ostört. Ja, om man bortser från sällskapet av programledaren Tom Strœmnæss och crewet, även om de inte stör det mediala arbetet utan tvärtom. Tom ställer väldigt bra frågor och ser till att tittarna inte lämnas undrade över vissa förnimmelser och uttalanden. 

Så håll utkik i höst, så vinkar jag genom rutan!