VÅRNYHETER

20.04.2022

Våren har äntligen annonserat sin närvaro och jag får så mycket energi av solen och värmen. Även om aprilvädret kan vara busigt, så känns det som att våren verkligen har kommit. Det händer mycket spännande hos oss på Tvillingsjälar just nu, bland annat släpper vi vår helt egna tarotkortlek och startar en helt ny gren av utbildning i form av Coachutbildningen! Bokningen för höstens Mediumutbildning har även öppnat. 
TVILLINGSJÄLAR TAROT 

Snart är den äntligen här - vår egna tarotkortlek! Det har varit en spännande resa att ta fram denna kortlek, då varje enskilt kort är ett alldeles eget litet konstverk. Vi har skapat en kortlek som andas den energi och mystik som behövs för att få ut det mesta av vägledning och spådom. 

Du kan redan nu säkra ditt exemplar!

Kortleken innehåller 78 tarotkort i bridgestorlek (kortleksstorlek) och levereras i en svart ask, prydd av infinity heart. Varje kort är omsorgsfullt skapat och som tarot-tydare får du möta känslan av uråldrig mystik med moderna symboler och inslag som för tankarna till tidlös spådomskonst, i mjuka pastellfärger. Vill du förbokade ett exemplar så bjuder vi på frakten (59kr). Det gäller hela april ut och kortleken levereras under mitten av juni. Du får din kortlek före den släpps i handeln och spar frakten.

Klicka här för att beställa 


COACHUTBILDNINGEN

Vi kan äntligen presentera vår nya utbildning! Vi vet att det är många av er därute som efterfrågat just denna typ av kurs och vi kan nu meddela att vi öppnat bokningen för årets coachutbildning! Utbildningen är till för dig som brinner för att hjälpa andra och som vill lära dig metodiken bakom vägledande samtal och coachning. Coachutbildningen är diplomerande och uppbyggd så att du kan välja att arbeta som coach efter diplomeringen och certifieringen. Jag och Jenny blir dina kursledare, där Jenny har en bred kompetens och efarenhet från sitt heltidsjobb som livscoach. Denna utbildning fokuserar vi på att coacha med hjälp av intuitionen. Läs mer om coachutbildningen på www.Tvillingsjälar.se